Magyar Igazság és Élet Pártja

MIÉP

A Jobbik ellenzi Toroczkai döntését

2016. december 01. - Jimmy21

A "rózsaszín radikálisoknak" nem tetszik amit Toroczkai művel

 

Nagy botrányt okozott Toroczkai Ásotthalmi rendelete, háborog az egész liberális oldal élükön a rózsaszín radikálisokkal. November 23-tól Ásotthalmon közterületen tilos az iszlám valláshoz kötődő tevékenységek és ruhák(müezin, burkini, stb) valamint  a buzerancia terjesztése. Bár az iszlám és a buzik közt konkrétan nincs összefüggés, mindkettő terjedése veszélyt jelent mind a kereszténység, mind a magyarság számára. A rendeletet első ízben a sváb Staudt Gábór támadta meg azzal hogy az szerinte nem szerencsés, majd a zsidó származású Jakab Péter következett aki szerint a rendelet a kormány politikája ellen szól, pedig nem. Jakab Péter

Vona Gábor is feleslegesnek tartja így személyesen ment le Ásotthalomra hogy Toroczkait helyrepofozza de nem járt sikerrel. Vélhetően Toroczkai is Novák sorsára jut majd ha nem tud besimulna a ma már nyíltan liberális szisztémába. Vona most magyarázkodhat iszlám barátainak mint például az iráni és iraki nagykövet akik minden Jobbikos rendezvényre hivatalosak.

A Képen Vona Gábor Palesztin sálban, a Palesztin egy közel-keleten  élő arab származású és iszlám vallású nép, melynek saját terrorszervezete a Hamasz.

Majd utána a Jobbikhoz szintén közel álló Orosz Mihály Zoltán ment neki Toroczkainak azzal a jelszóval hogy a kereszténység és az iszlám egymás természetes szövetségesei. Orosz eddig sem az intellektusával tűnt ki. Ma a keresztényeket üldözik a legjobban a nagyvilágban, szinte minden iszlám államban üldözik a keresztényeket hitük miatt hivatalosan vagy a nélkül.

Majd a többi párt nyilatkozott a KDNP félig meddig támogatja, a MIÉP teljes mértékben, a ballibek, a magyar iszlámisták és a magyar buzik pedig háborognak.

Vona Gábor az ATV-ben is nagyot alkotott. A hihetetlen nagy egó-val és nagyképűséggel megáldott elnök megint elmondta hogy biztos leváltják a Fideszt 2018-ban méghozzá egyedül. Egy 10%-os párt elnökétől ez minimum túlzás. Ahogy az is hogy a 2018-as választási program Vona 2018 címen lesz. Az interjúból az is kiderült hogy a Jobbik egy full demokratikus párt, demokratikusabb a baloldalnál is. A Heti Válasznak pedig azt mondta hogy a Jobbik már nem keresztény és nem is radikális ami végül is igaz. Vona interjú

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://miephirek.blog.hu/api/trackback/id/tr5912015218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása