Magyar Igazság és Élet Pártja

MIÉP

A MIÉP nyilatkozata az albukot alkotmánymódosításról

2016. november 13. - Jimmy21

A MIÉP nyilatkozata az elbukott alkotmánymódosításról.

SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT !

Úgy véljük, hogy csak ezzel a kifejezéssel illethető az, hogy a migránsok Magyarországra telepítésének a tilalmáról szóló alkotmánymódosítási előterjesztés elbukott, mert nem akadt egyetlen ellenzéki képviselő sem, aki felismerte volna ennek a fontosságát. Vagy ami még rosszabb, felismerték azt, de a pártfegyelmet fontosabbnak tartották az ország és a nemzet érdekénél.

Az ellenzékből a magukat baloldalinak és liberálisnak tartókra e témában nem érdemes szót vesztegetni, mert ők mindig is nemzetközivé akarták tenni a világot – a nemzeti érzés soha nem érintette meg őket.

Más kérdés a nemzetiként induló, magát –akkor még– nemzeti radikálisként meghatározó Jobbik esete. Úgy látszik, hogy Vona Gábor nem csak a Jobbik arcát vette el, hanem a jelek szerint a szívét is. És ezzel együtt –magyarán szólva– kiherélte, és egészen más útra irányította pártját. Nem Vona Gáboron csodálkozunk, hiszen ő az ismeretlenség homályából bukkant fel, amikor valakik valamilyen módon elnököt csináltak belőle, hanem azokon a Jobbikosokon (párttagokon és szimpatizánsokon), akik ezeket a pálfordulásokat tudomásul veszik. Akik elnézik azt, hogy a pálfordulás csúcsaként a Jobbik feltételhez kötötte egy rendkívül fontos nemzeti ügy megszavazását, megszegve ezzel nemcsak a képviselői, hanem a Szent Korona előtt tett esküjüket is.

Kíváncsian várjuk, hogy van-e még lejjebb?

Budapest, 2016. november 9.

Dr. Fenyvessy Zoltán
a MIÉP elnöke

A bejegyzés trackback címe:

https://miephirek.blog.hu/api/trackback/id/tr3711958969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása