Magyar Igazság és Élet Pártja

MIÉP

A haza alkotmányos védelme végleg elbukott!

2016. november 13. - Jimmy21

A haza alkotmányos védelme végleg elbukott!

Idézet: "Az ember kötelessége, hogy a maga népét szolgálja. Az, aki ez alól kihúzza magát, az a népe árulója." Kós Károly

Hála az ellenzéki erők összehangolt aknamunkájának a haza alkotmányos védelme elbukott a parlamenti szavazáson.  A baloldal árulásán senki sem lepődött meg, ellenben az alkotmánymódosítást maga is követelő Jobbik árulásán igen. Vona Gábor azt gondolta ez a legmegfelelőbb pillanat hogy feltételeket szabjon a kormánynak, ezzel bizonyítva hogy ő lesz Orbán Viktor kihívója. Ilyen az amikor egy középszerű politikus Orbán Viktorral egyenlőnek érzi magát. A Jobbik és a többi ellenzéki párt is(valamiért ezek mindig egyetértenek) a letelepedési kötvényekkel mosták össze az illegális bevándorlást, miközben a kettőnek semmi köze egymáshoz.

A letelepedési kötvény egy legális és ellenőrzött letelepedési forma, a kérvényezőket mind ellenőrzik, ráadásul többségük nem is arab hanem ázsiai, és a letelepedésért cserébe több milliót fizetnek az államnak ellentétbe az illegális bevándorlókkal akik ellenőrizetlenül és csak élősködni jönnek. A letelepedési kötvényekhez hasonló megoldás Európa és a világ számos országában létezik, tehát nem új és forradalmi megoldás. A kormány ígéretet tett a kivezetésre mert ma már gazdaságilag sem éri meg a fenntartása de ez nem megy pár nap alatt mint ahogy a Jobbik akarta.

Érdekes molinót mutattak a jobbikosok a szavazáson, ez a háttérben mosolygó Gyurcsány-nak és a molinót szemléző liberális Fodor Gábornak is nagyon tetszett. Mint mondtam a letelepedési kötvények esetében mindenkit ellenőriznek így szinte esélytelen hogy találunk köztük terroristákat.

A Jobbik azzal érvel hogy benyújtják saját javaslatukat az alkotmánymódosításról, de a valóságban azt még csak tárgysorozatba se fogják venni, a kormány pedig nem fogja újra benyújtani úgy hogy előre tudja hogy nem lesz megszavazva. Tehát az uniós kényszer-betelepítés elleni alkotmányos garancia egy jó darabig még nem lesz Magyarországon. Köszönjük az ellenzéki összefogásnak(Jobbik, MSZP, DK, LP, stb)

Figyelem: A MIÉP nem kormánypáti, de a jelenlegi ellenzéki pártokat a kormánynál is veszélyesebbnek tartja.

A bejegyzés trackback címe:

https://miephirek.blog.hu/api/trackback/id/tr6911958591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása