Magyar Igazság és Élet Pártja

MIÉP

A MIÉP nyilatkozata az amerikai elnökválasztásról

2016. november 13. - Jimmy21

A MIÉP nyilatkozata az amerikai elnökválasztás eredményéről.

Megszületett hát a meglepetés, az Egyesült Államok új elnöke Dunald Trump lesz, akinek maga a Hillary Clinton feletti győzelme is meglepetés, a győzelem aránya pedig még inkább.

Természetesen még nem tudhatjuk, hogy Trump mit fog (mit tud) majd megvalósítani a kampányában tett ígértekből, de azt biztosan tudhatjuk, hogy Clintonné mit akart – és azt mi biztosan nem akarjuk. Hillary Clinton vereségével a bankárok embere, a liberális eszmerendszer előtérbe állított képviselője és az EU vezetőinek kedveltje bukott meg. És ez önmagában is jó hír, ez korábban elképzelhetetlen volt.

A választási eredmények első elemzései már arra utaltak, hogy Trump a „kékgallérosok”, vagyis a nem diplomások, a munkások szavazataival nyert. Bár ezt lekezelőnek szánták, hogy a diplomások, a „fehérgallérosok” nem rá szavaztak, mi mégis úgy gondoljuk, hogy jól van ez így. Elvégre mégiscsak több a munkás, a termelő, mint a bankár, a mások munkájából hasznot húzó élősködő. És több az egészségesen gondolkodó, az építő, mint a hazátlan romboló.

Persze tudjuk, hogy a nemzetközi pénzvilág nem nézi majd tétlenül Trump győzelmét. Előbb akadályokat próbálnak neki állítani, és ha Trump ezek előtt nem hajolna meg, akkor vigyáznia kell, nehogy Kennedy elnök sorsára jusson.

Most gratulálunk, várjunk és bízzunk.

Budapest,2016.XI.9.

Dr. Fenyvessy Zoltán
a MIÉP országos elnöke

A bejegyzés trackback címe:

https://miephirek.blog.hu/api/trackback/id/tr7711959009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása