Magyar Igazság és Élet Pártja

MIÉP

Trump 3 millió illegális bevándorlót deportálna

2016. november 20. - Jimmy21

Donald Trump közel 3 millió illegális bevándorlót deportálna vagy börtönözne be!

 

 

"A tervünk, hogy a bűnügyi nyilvántartásban szereplő embereket, köztük bandatagokat, kábítószer-kereskedőket, akik körülbelül kétmillióan, inkább hárommillióan vannak, deportáljuk vagy bebörtönözzük" Donald Trump

Reméljük legalább ezen ígéretét betartja a sok közül. Donald Trump korántsem volt a legjobb republikánus jelölt, sőt talán ő volt a bő 17 jelölt közül a leg komolytalanabb, tapasztalatlanabb. Mégis ha nem ő hanem valaki más indult volna biztos hogy a republikánusok vesztettek volna. Hozzá kell tenni hogy a legrosszabb republikánus jelölt is ezerszer jobb bármelyik demokratánál.

Hiába volt a liberális világelit riogatása ha Trump nyer összedől a gazdaság, polgárháború lesz és atomot dob mindenkire. A választások alatt valóban sokat eset a tőzsde de az eredmények után hamar helyre is álltak, polgárháború sem lesz annak ellenére hogy néhány "demokratikus kisebbség" terrorizálja a Trump-ra szavazó fehér embereket. A 3-ik világháború is elmarad hála Trump és Putyin jó viszonyának.

A liberális média ilyen jövőt képzel el :D

Jó hír hogy mind az alsó mind a felső házba többségben vannak a republikánusok így nincs elméleti akadálya Trump programjának végrehajtásának. Kíváncsian várjuk hogy mikor épül meg magyar mintára a Mexikói fal és lesznek kitoloncolva az illegális bevándorlók és vajon külpolitikailag az USA újra magába fordul-e mint a két világháború között.

 

A MIÉP sok sikert kíván az USA demokratikusan megválasztott új elnökének.

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://miephirek.blog.hu/api/trackback/id/tr2011964367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása