Magyar Igazság és Élet Pártja

MIÉP

Hivatalosan is összefogott a Jobbik a baloldallal.

2016. november 27. - Jimmy21

A MIÉP már régebb óta beszámolt arról hogy titkos együttműködés folyik a Jobbik és a baloldali pártok között. Most ők is elismerték.

 

Megkezdte munkáját az "ellenzéki" árnyékbizottság a Jobbik, LMP, Együtt, és a liberálisok részvételével. Az MSZP azt mondta nem vesz részt ilyen komolytalan fórumokon, amiben teljesen igaza is van. A bizottság célja felderíteni a Letelepedési kötvényekkel kapcsolatos visszaéléseket. A bizottságosdi valódi célja azonban az hogy az alkotmánymódosítás leszavazásával elkövetett hazaárulást megmagyarázzák azzal hogy nekik valójában az emberek biztonsága a legfontosabb. Pedig csak a Brüszeli liberális kutyák parancsát követék azzal. Az ellenzék a bizottság elé akarja cibálni a felelős állami szervek vezetőit, a közvetítő cégek képviselőit, stb, persze minden jogi alap nélkül. Ne értsenek félre a MIÉP is felemeli szavát a letelepedési kötvények és a rendszerszintű korrupció ellen, de nem szabad ezeket összemosni az illegális bevándorlással, külön kell kezelni őket.

 

A Bizottságot a Jobbik részéről Staudt Gábor frakcióvezető-helyettes kommentálta:

""Staudt Gábor, a Jobbik frakcióvezető-helyettese az ülést követő sajtótájékoztatón bírálta, hogy nem működhetnek hivatalos parlamenti bizottságként. Szerinte ez egy MSZP-Fidesz paktumnak köszönhető. Ismertette, hogy a tavaszi ülésszak végén jelentéssel szeretnék zárni munkájukat, addig pedig hatóságokat, a kötvénykibocsátó cégek képviselőit, politikai szereplőket hallgatnának meg."

Sallai R. Benedek az LMP betyárja.

"Sallai R. Benedek, az LMP országgyűlési képviselője azt hangoztatta: munkájuk bizonyítja, hogy kormánypártok nélkül is van népképviselet. Szóvá tette, hogy a Fidesz 2010 előtt az offshore üzletek ellen volt, a kötvények esetében azonban azok megmaradtak, mert – mondta – ez volt a kormánypárt érdeke."

Szabó Szabolcs "jedi" Együtt

"Szabó Szabolcs, az Együtt politikusa, független országgyűlési képviselő egyszerű lopásnak minősítette azt, ami a kötvényekkel történik. Elmondta azt is: vállalta annak megszervezését, hogy gazdasági szakértőkkel, nemzetközi jogászokkal tekintsék át a rendszer hátterét. "

"Szőr" Sermer Ádám liberális ifjak

"Sermer Ádám, a Liberálisok ifjúsági tagozatának (LiFT) elnöke a párt képviseletében közölte: konstruktívan kíván részt venni az anomáliákat feltáró munkában, hogy mielőbb meg lehessen szüntetni a letelepedési kötvények jelenlegi, veszélyes és kockázatos formáját."

 

Azt nem tudom 2018-ban lesz e Jobbik-MSZP közös lista, de lehetetlennek nem nevezném. :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://miephirek.blog.hu/api/trackback/id/tr5712003688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása